+4 0359 889 389 contact@adlo.ro

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Prezenta Politica de Confidentialitate are rolul de a va informa cu privire la modul in care colectam, prelucram, utilizam, facem schimb de date si protejam datele dvs. cu caracter personal, atunci cand utilizati serviciile noastre, site-ul nostru, precum si atunci cand interactionati in orice modalitate cu noi.

 

1. Principiile ce guvernează prelucrarea datelor cu caracter personal

- Colectarea datelor dvs. se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime. Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri.

- Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate.

- Procesarea datelor dvs. se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta.

- Toate datele dvs. vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara.

- Datele dvs. nu vor fi distribuite persoanelor terțe decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor.

- Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor.

 

2. Ce sunt datele cu caracter personal

Date cu caracter personal reprezinta orice informație care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana vizata).

Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana vizata, cum ar fi nume, data de nastere, adresa, e-mail, numar de telefon.

  

3. Datele cu caracter personal colectate

Categoriile de Date cu caracter personal cu privire la dvs. pe care le prelucram si modul in care le prelucram pot varia in functie de serviciile pe care le utilizati si la care subscrieti, modul in care utilizati serviciile si site-ul nostru si modul in care ati interactionat cu noi.

Datele pe care le putem colecta cu privire la dvs.:

  1. Numele, data nasterii, cetatenia, adresa, codul numeric personal, documentul de identitate, numarul dvs. de telefon fix si/sau mobil, adresa de e-mail;
  2. Educatie, datele profesionale (profesie, experienta profesionala, certificari);
  3. Informatii despre utilizarea de catre dvs. a site-ului si/sau a aplicatiei noastre - date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu serviciile noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare, adresa IP, setarile regionale si setarile de limba.
  4. Comunicatiile pe care le faceti cu noi sau pe care le directionati catre noi prin scrisori, e-mailuri, servicii de chat, apeluri si retele de socializare.

 

4. Prelucrarea datelor cu caracter personal in scopuri determinate

Vom colecta, utiliza si divulga datele cu caracter personal pentru a va furniza serviciile relevante pentru dvs., precum si pentru a va contacta;

Vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopul mai sus mentionat.

Accesul la datele personale este strict limitat personalului si colaboratorilor noștri care detin autorizatia necesara si nevoia clar definita pentru utilizarea datelor.

 

5. Divulgarea datelor cu caracter personal altor terte parti

Cu respectarea prevederilor legale aplicabile, datele dvs. cu caracter personal pot fi furnizate, pentru scopurile indicate mai sus urmatoarelor entitati sau terte parti din Romania sau din Spatiul Economic European:

- contractori sau furnizori de servicii care asigura servicii operationale pentru noi, precum servicii de curierat, telecomunicatii, IT, plati, prelucrare, formare, stocare, arhivare sau alte servicii;

Cu exceptia cazului in care legea prevede altfel, nu vom transfera datele dumneavoastra cu caracter personal in afara Spatiului Economic European. Masuri de protectie determinate vor fi implementate in situatia unui astfel de transfer, iar dumneavoastra veti fi notificati in consecinta.

 

6. Securitatea procesarii

Vom depune toate eforturile rezonabile pentru a va proteja datele cu caracter personal aflate in posesia sau sub controlul nostru prin stabilirea unor masuri rezonabile de securitate in vederea prevenirii accesarii, colectarii, utilizarii, divulgarii, copierii, modificarii sau aruncarii neautorizate, precum si a altor riscuri similare.

In timp ce ne straduim sa va protejam datele cu caracter personal, nu putem sa ne asumam raspunderea si nici sa asiguram securitatea informatiilor pe care le transmiteti prin internet si va indemnam sa luati toate masurile de precautie pentru a va proteja datele cu caracter personal atunci cand utilizati astfel de platforme. Va recomandam sa va schimbati des parolele, sa utilizati o combinatie de litere si cifre si sa va asigurati ca utilizati un browser securizat.

 

7. Drepturile dumneavoastra

Cu exceptia cazului in care legea prevede altfel, aveti urmatoarele drepturi cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal:

  1. De a solicita informatii privind detinerea de informatii personale despre dvs.
  2. De a solicita accesul la informatiile dvs. personale prelucrate.
  3. De a solicita rectificarea informatiilor personale pe care le detinem.
  4. De a solicita stergerea informatiilor dvs. personale detinute.
  5. De a vă opune din motive întemeiate și legitime legate de situația particulară ca datele cu caracter personal să facă obiectul unei prelucrări, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile legale.
  6. De a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată – inclusiv crearea de profiluri care produce efecte juridice ce privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.
  7. De a solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal.
  8. De a solicita transferul datelor dvs. cu caracter personal intr-o forma electronica si structurata catre dvs. sau catre o alta parte - dreptul la „portabilitatea datelor”.
  9. Dreptul de a inainta o plangere la autoritatea de supraveghere (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal).

 

AGENȚIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ ORADEA        Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Ultimele Noutăți

Candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții:- studii tehnice superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licen...

11-09-2022 Noutati 0

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea S.A (ADLO) angajează inginer proiectant

Candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții: - studii tehnice superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de l...

22-08-2022 Noutati 0

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea S.A (ADLO S.A.) angajează Expert în domeniul achizițiilor publice

\ Candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții: - Studii superioare economice/juridice/tehnice, de lungă durată final...

22-08-2022 Noutati 0

Centrul de servicii din Parcul Industrial I prinde contur

Societatea AGENȚIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ ORADEA S.A., în calitate de administrator alparcurilor industriale din Municipiul Oradea...

25-07-2022 Noutati 0

ADLO a semnat un contract cu un investitor local in valoare de 15,7 mil Euro

Societatea AGENȚIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ ORADEA S.A., în calitate de administrator alparcurilor industriale din Municipiul Oradea...

22-07-2022 Noutati 0

Cea mai mare investiție in parcul industrial din Oradea – ORADEA ARE STI(H)L

Anul 2022 marchează pentru Oradea atingerea unui prag important in ceea ce privește atragerea de investitori străini in parcul i...

28-06-2022 Noutati 0

GALA ANTREPRENOR PENTRU BIHOR - 2022

23 mai 2022 a reprezentat data GALEI ANTREPRENOR PENTRU BIHOR Primăria Municipiului Oradea împreună cu Agenția de Dezvoltare L...

24-05-2022 Noutati 0

ADLO a semnat un contract in valoare de 6,7 mil Euro

ADLO a semnat un contract in valoare de 6,7 mil Euro   Societatea AGENȚIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ ORADEA S.A., în calitate de ...

17-05-2022 Noutati 0

Reprezentanții parcurilor industriale din România s-au reunit la Oradea

Membrii Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România (A.P.I.T.S.I.A.R.)...

01-04-2022 Noutati 0

ADLO A MAI SEMNAT UN CONTRACT PENTRU PARCUL INDUSTRIAL TILEAGD

Societatea AGENȚIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ ORADEA S.A., în calitate de administrator al parcurilor industriale din Municipiul Oradea ...

25-03-2022 Noutati 0

ADLO A SEMNAT UN NOU CONTRACT IN PARCUL INDUSTRIAL EUROBUSINESS II

    Societatea AGENȚIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ ORADEA S.A., în calitate de administrator al parcurilor industriale din Municipiul Ora...

12-01-2022 Noutati 0

ADLO A SEMNAT DOUĂ CONTRACTE PENTRU PARCUL INDUSTIAL TILEAGD

Societatea AGENȚIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ ORADEA S.A., în calitate de administrator al parcurilor industriale din Municipiul Oradea ...

05-01-2022 Noutati 0

ADLO se extinde si investeste in dezvoltarea a 11 parcuri industriale, in judetul Bihor

Agentia de Dezvoltare Locala Oradea (ADLO), compania publica cu actionar majoritar Primaria Oradea care administreaza parcurile in...

16-12-2021 Noutati 0

Oradea, gazda unei vizite de lucru organizate de ADR Nord-Vest pentru UAT-urile din Nord-Vestul României

În perioada 10-11 decembrie, Oradea a fost gazda unui eveniment organizat de Agenția de Dezvoltare Nord-Vest pentru reprezentanții...

15-12-2021 Noutati 0

Anunturi angajare electrician, inginer proiectant si expert achizitii publice

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea S.A (ADLO) angajează: Inginer Proiectant Expert Achizitii Electrician  ...

01-11-2021 Noutati 0

Înscriere Participare ONLINE la Summitul Parcurilor Industriale 2021

    Înscriere Participare ONLINE la Summitul Parcurilor Industriale 2021! Pentru aceia dintre dumneavoastră c...

19-10-2021 Noutati 0

Comunicat de presă

Contractul pentru Terminalul Cargo de 32 de milioane de euro, semnat - Consiliul Județean Bihor Directorul executiv...

31-08-2021 Noutati 0

Comunicat de presă

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA. a semnat Contractul privind proiectare şi execuţie a lucrărilor pentru obiectivul de inves...

27-08-2021 Noutati 0

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea S.A. (ADLO) angajează  asistent manager

Candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență co...

09-08-2021 Noutati 0

UN NOU MANDAT DE DIRECTOR LA SOCIETATEA AGENȚIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ ORADEA S.A.

Urmare a finalizării procedurii de selecție a Directorului General al Societății AGENȚIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ ORADEA S.A., Consili...

30-07-2021 Noutati 0

Anunț privind etapa de interviu și de susținere a declarației de intenție în fața Consiliului de Administrație al Societății AGENȚIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ ORADEA S.A.

Anunț privind etapa de interviu și de susținere a declarației de intenție în fața Consiliului de Administrație al Societății AGENȚ...

29-07-2021 Noutati 0

Postare anunt de angajare electricieni,inginer si economist

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea S.A. (ADLO) angajează un inginer specialist în domeniul de iluminat public   Candidații tre...

04-06-2021 Noutati 0

Comunicat de presă 07.04.2021

COMUNICAT DE PRESĂ Astăzi, 7 aprilie, numărul vaccinurilor administrate în județul Bihor de la începutul campaniei de vaccinare ...

07-04-2021 Noutati 0

Oradea lansează o Competiţie de idei de startup-uri în domeniul Smart City

Joi, 11 martie, la sediul Agenției de Dezvoltare Locală Oradea S.A a avut loc o conferinţă de presă, în cadrul căreia a fost preze...

12-03-2021 Noutati 0

Municipiul Oradea, în calitate de autoritate publică tutelară, anunță demararea procedurii de recrutare pentru următoarele poziții...

11-12-2020 Noutati 0

Oradea is emerging as one of the most attractive startup hubs in Romania

Located in the North-West of Romania, Oradea has enjoyed a very positive development in recent years, being viewed as an attractiv...

20-07-2020 Noutati 0

Angajăm inginer cu atribuții de administrator de patrimoniu

Agentia de Dezvoltare Locala Oradea (ADLO) angajeaza un inginer cu atribuții de administrator de patrimoniu Candidații trebuie să...

14-07-2020 Noutati 0

ADLO wants a better and fair development of the industrial area as well as the city of Oradea

Featured in an exclusive editorial study at the end of lockdown: "The New Normal - Market Pulse Report, Romania" published by "Rom...

30-06-2020 Noutati 0

Investiție în valoare de 5,2 milioane de Euro

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA. a semnat azi, 25.06.2020, contractul privind o investiție în valoare de 5,2 milioane de Eu...

25-06-2020 Noutati 0

Investiție în linii de producție roboți în valoare de 5 mil. euro

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA. a semnat azi, 22.01.2020, contractul privind o investiție in valoare de 5 mil. Euro in Par...

22-01-2020 Noutati 0

Reinert Kunststofftechnik își extinde activitatea cu o investiție de 5 mil euro

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA. a semnat azi, 17.01.2020, contractul privind continuarea investitiilor in Parcul Industria...

17-01-2020 Noutati 0

Investiție în valoare de 6.6 mil. euro

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA. a atras prin licitație deschisă o investiție in valoare de 6.6 Mil. Euro, din care  4.6 Mi...

13-01-2020 Noutati 0

Municipiul Oradea, la a patra ediție “Ziua Diasporei”

Zilele Diasporei Oradea | 14 august 2019 Municipiul Oradea, la a patra ediție “Ziua Diasporei”   În speranţa de a-i aduce mai...

21-08-2019 Noutati 0

Oradea prezentă în Revista Transilvania Business Magazine (TB 86)

"Municipiul Oradea e pe buzele tuturor, când vine vorba să fie dat un exemplu pozitiv de administrație publică locală din Romania...

04-07-2019 Noutati 0

Cupa companiilor - Editia 2019

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA. a organizat sâmbătă, 08.06.2019, turneul de fotbal ”Cupa Companiilor” – ediția 2019. La c...

10-06-2019 Noutati 0

Conferința dedicată comunității HR din Oradea: Powered by Talents, driven by purpose!

Conferința dedicată comunității HR din Oradea: Powered by Talents, driven by purpose!   Oradea, 22 aprilie 2019: Mercer Marsh Be...

25-04-2019 Noutati 0

Licitație deschisă a unei parcele disponibile - EBP III  P12

A N U N Ț  privind organizarea Licitației deschise în vederea atribuirii în folosință a parcelei disponibile în Parcul Industrial...

08-02-2019 Noutati 0

Angajăm economist

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO) angajează un economist   Candidații trebuie să indeplinească următoarele condiții: ...

04-02-2019 Noutati 0

Gala Antreprenor pentru Oradea

În fiecare an, în data de 24 ianuarie, Primăria Municipiului Oradea împreună cu Agenția de Dezvoltare Locală Oradea S.A. organizea...

25-01-2019 Noutati 0

Investiții în valoare totală de 12.000.000 Euro

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA. a atras prin negociere directă, două investiții în valoare totală de 12.000.000 Euro, în c...

15-10-2018 Noutati 0

Investiție în valoare de 50.000.000 Euro

Societatea SOGEFI SUSPENSIONS EASTERN EUROPE SRL. cu sediul in Oradea, companie subsidiară a holdingului SOGEFI SUSPENSIONS SA. di...

07-09-2018 Noutati 0

Let's do it, Romania!

INVITATIE Echipa locală Let’s Do It, Romania! în parteneriat cu ADLO – Agenția de Dezvoltare Locală Oradea, vă invită să vă impli...

31-08-2018 Noutati 0